Εμείς

Το Web Travel Marketing [WTM] είναι το νέο business unit της Ελληνικής Εταιρίας Διαδικτύου [ΕΛΕΔ] και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του τουρισμού προσφέροντας στρατηγικές λύσεις διαδικτυακού τουριστικού marketing.

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου – ΕΛΕΔ αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου. Στόχος μας είναι οι ξεκάθαρες και αποδοτικές επιχειρηματικές συνεργασίες. Δημιουργούμε με φαντασία, σκεφτόμαστε με ευφυΐα και συζητάμε με στρατηγικούς προσανατολισμούς.

Προσφέρουμε πρωτότυπες λύσεις για κάθε πελάτη και αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις στο διαδίκτυο. Οικοδομούμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με υλικά την ειλικρίνεια, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία.

Συνεργαζόμαστε με όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, γιατί στην ΕΛΕΔ θέλουμε να είμαστε Ο e-δικός σας συνεργάτης στο internet

 

 

Managing Partner του business unit είναι ο Σταύρος Παπακωνσταντινίδης, με εμπειρία στο τουριστικό marketing, προερχόμενος από την εταιρεία Capsis Hotels, στην οποία διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας και έχει συνεργαστεί με ξένες εταιρείες και οργανισμούς, όπως τα Starbucks και το Cornell University. Ο Σταύρος Παπακωνσταντινίδης διατηρεί τη θέση του επίκουρου καθηγητή στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας, Deree College στο τμήμα Επικοινωνίας.

Εκπαίδευση

University of Leicester - Ηνωμένο Βασίλειο

Υποψήφιος Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών με ειδίκευση στα Social Media και Human Resources

Ithaca College / Cornell University - ΗΠΑ

Master of Science in Communications

Ειδίκευση στην Επιχειρησιακή Επικοινωνία, Σχεδιασμό Μηνυμάτων και Εκπαίδευση

State University of New York at New Paltz - ΗΠΑ

Bachelor of Liberal Arts and Sciences

Πτυχίο Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

Ειδίκευση στη διαδικτυακή επικοινωνία (Computer Mediated Communication)


Δελτία Τύπου & Νέα

17/02/2014 ...Οι απόκριες προ των πυλών...

Φέτος τις απόκριες μη μείνετε μέσα...η Ελλάδα ξέρει καλά να διασκεδάζει αυτές τις...

Δείτε περισσότερα >
03/02/2014 Ποιοι είναι οι χειμερινοί προορισμοί των Ελλήννων;

Όπως διαβάζουμε στο traveldailynews.gr, μετά από έρευνα που διεξήγαγε η μηχανή αναζήτησης και...

Δείτε περισσότερα >
Ενδεικτικοί Πελάτες