Ποιοι είναι οι χειμερινοί προορισμοί των Ελλήννων;

Όπως διαβάζουμε στο traveldailynews.gr, μετά από έρευνα που διεξήγαγε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr, το Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται στην πρώτη θέση των 10 δημοφιλέστερων χειμερινών προορισμών των Ελλήνων με ποσοστό 20%. Στην αμέσως επόμενη θέση με ποσοστό (11%) βρίσκεται η Αράχωβα, ενώ με ποσοστό 10% ακολουθούν οι Δελφοί. Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά οι προορισμοί Καστοριά και Πορταριά, με ποσοστό 5% ο καθένας.


Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην trivago.gr το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων χρηστών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους ελληνικούς προορισμούς με ποσοστό 74%, ενώ ένα μικρό σχετικά ποσοστό (26%), επιλέγει το εξωτερικό για τις χειμερινές του αποδράσεις.


Η Ελλάδα μπορεί να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς, αλλά οι Έλληνες ξέρουμε καλά ότι διαθέτει και χειμερινούς προορισμούς,  που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτούς του εξωτερικού.


Σημειώνεται ότι η λίστα των δημοφιλέστερων χειμερινών προορισμών είναι αποτέλεσμα των αναζητήσεων που έλαβαν χώρα στην trivago.gr από την 1η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι την 6η Ιανουαρίου 2014 για τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2014.
 


Δελτία Τύπου & Νέα

17/02/2014 ...Οι απόκριες προ των πυλών...

Φέτος τις απόκριες μη μείνετε μέσα...η Ελλάδα ξέρει καλά να διασκεδάζει αυτές τις...

Δείτε περισσότερα >
03/02/2014 Ποιοι είναι οι χειμερινοί προορισμοί των Ελλήννων;

Όπως διαβάζουμε στο traveldailynews.gr, μετά από έρευνα που διεξήγαγε η μηχανή αναζήτησης και...

Δείτε περισσότερα >
Ενδεικτικοί Πελάτες