...Οι απόκριες προ των πυλών...

Φέτος τις απόκριες μη μείνετε μέσα...η Ελλάδα ξέρει καλά να διασκεδάζει αυτές τις μέρες που έρχονται. Εμείς θα σας κάνουμε τις προτάσεις μας και αν θέλετε τις ακολουθείτε!

Πατρινό Καρναβάλι για πάντα!
Εάν είστε κάτω των 25 ή και πάνω, αλλά θέλετε να ξαναθυμηθείτε την ξεγνοιασιά από τα παλιά, κάντε μία βόλτα στην Πάτρα έστω μόνο για την τελευταία Κυριακή. Η ενέργεια που θα αντλήσετε θα σας γεμίζει για βδομάδες μετά. Προσοχή στις μαυροδάφνες...

Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι
Φέτος το γιορτάζουν διπλά! Το Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι κλείνει 100 χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα κάνει ότι καλύτερο για να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Κατάλληλο για όλους.

Καρναβάλι Μοσχάτου
Κλασική αξία του δήμου Μοσχάτου. Εάν μένετε στην Αθήνα είναι μια οικονομική και εύκολη απόδραση για εκείνες τις μέρες. Συνδυάστε το με την καθαρά Δευτέρα και κάντε κούλουμα στην παραλία του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο. Κατάλληλο για όλους και κυρίως για τους μικρούς μας φίλους.

Για να μην αδικηθεί κανείς, σε πολλές μικρές πόλεις της Ελλάδας, διοργανώνονται mini καρναβαβαλίστικες παρελάσεις πολλά υποσχόμενες. Ψάξτε το και δεν θα χάσετε!


Δελτία Τύπου & Νέα

17/02/2014 ...Οι απόκριες προ των πυλών...

Φέτος τις απόκριες μη μείνετε μέσα...η Ελλάδα ξέρει καλά να διασκεδάζει αυτές τις...

Δείτε περισσότερα >
03/02/2014 Ποιοι είναι οι χειμερινοί προορισμοί των Ελλήννων;

Όπως διαβάζουμε στο traveldailynews.gr, μετά από έρευνα που διεξήγαγε η μηχανή αναζήτησης και...

Δείτε περισσότερα >
Ενδεικτικοί Πελάτες